Punčové rezy: upečené 3 pláty piškótového cesta - ja robím z 5-ich vajec,šťava:1 punčová aróma, 2 dcl rumu, 5 dcl červeného sirupu, asi 1 dcl vody-podľa hustoty sirupu - šťavu zamiešame v hlbokom plechu, piškótový plát pokrájame na pláty, dva zvyšné potrieme marhuľovým / podľa chuti / džemom,plát s džemom položíme na plech,na to ukladáme vedľa seba pokrájané a namočené pláty,priložíme tretí plát a položíme džemom dolu...poriadne pritlačíme...navrch priložím prázdny plech a opatrne ale rýchlo pretočím,aby spodná piškóta nebola moc mokrá...poleva - 4 PL horúceho mlieka + pomaly primiešavame 40 dkg práškového cukru + červený bretón / farba /...najprv nechám zaťažené pláty 2-3 hod. v chladničke,až potom natieram polevu a znova dám do chladničky...rezy s cukrovou polevou krájam zúbkovaným nožom na steaky...tieto rezy sa nepokazia a vydržia veeeľmi dlho...pokiaľ ich nepojete hneď ... prajem príjemné pečenie :p